Autorijschool Leersum Wijs op Weg: dé rijschool van Leersum.

Autorijschool Leersum Wijs op Weg behoort tot één van de beste autorijscholen van Leersum en omgeving. De autorijschool wordt gerund door Bert de Jonge. De rode Volvo staat voor degelijk en betrouwbaar, daar staat Bert persoonlijk voor.

Zoek je een goede en betrouwbare rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan ben je bij autorijschool Leersum aan het juiste adres.

Ook leerlingen met faalangst kunnen bij ons terecht. Wij verzorgen voor al onze leerlingen een lestraject op maat.

Onze lespakketten zijn compact zodat je snel in het bezit kunt zijn van het rijbewijs. Door middel van een tussentijdse-toets heb je vooraf ook nog eens snel inzicht in jouw slagingskansen.

GRATIS PROEF RIJLES IN LEERSUM!

De keuze voor een rijschool is niet makkelijk. Klikt het met de instructeur? Hanteert de rijschool een fijne lesmethode? Voel ik me op mijn gemak? Vragen die je pas na een les beantwoordt krijgt voor jezelf. Wil je weten hoe wij onze rijlessen verzorgen, maak dan nu een afspraak voor een proefles. De kosten van een proefles zijn € 25,-, maar kiest u voor ons dan is deze rijles gratis.

2toDrive

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel Wat is 2toDrive of de Veelgestelde vragen voor meer info. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan alle voordelen via Waarom meedoen en praat mee in de social feed.

Vragen over Rijles in Leersum?

Hoe snel kan ik een rijbewijs halen?
In overleg bepalen we hoe snel je de rijopleiding wilt. Gebruikelijk is 1 á 2 keer per week te lessen.

De aanvraag voor het rij-examen wordt in overleg gedaan. En heel belangrijk: het rij-examen wordt pas aangevraagd als je geslaagd bent voor het theorie-examen. De aanvraag voor het praktijk-examen duurt 5 tot 7 weken. Om je te kunnen aanmelden voor het praktijk-examen bij het CBR heb je je DigiD nodig. Meer weten?

Autorijschool Leersum

Autorijschool Leersum

Autorijschool Leersum

Bert de Jonge
Oranjestraat 97
3921 BB Elst (Utr) (vlakbij Leersum)
info@autorijschoolwijsopweg.nl
0318-304 420
06-135 694 35

autorijschool Leerum, Rijles in Leersum e.o.. Betaalbare kwaliteit. aanvragen examentijdstip betaling verkeersregels rijbewijs b b-rijbewijs leersum bert de jonge afspraken kosten geslaagd theorie examen vrijwaring rijschool lessen praktijk-examen autorijles lesovereenkomst

Rijschool Leersum