Rijles Leersum

Rijles Leersum

Oranjestraat 97
3921 BB Elst (Utr) (vlakbij Leersum, Amerongen en Rhenen)
info@autorijschoolwijsopweg.nl
0318-304 420
06-135 694 35

Rijles Leersum

Rijles Leersum

De leukste rijschool in Utrecht en omstreken! Voor de beste rij-opleiding moet je bij Autorijschool Wijs op Weg zijn! Bij ons volg je altijd een rij-opleiding op maat!

Rijles in Leersum

Autorijschool Wijs op Weg is een rijschool in Utrecht. Wij geven geslaagde rijlessen aan onze leerlingen van jong tot oud!

Rijles in Leersum

Wil je gaan beginnen met het volgen van je rijles in Leersum e.o? Dan zit je bij Autorijschool Wijs op Weg zeker goed! Al jarenlang geven wij geslaagde autorijlessen in Leersum.

Proefles aanvragen

Wil je weten hoe het is om je rijlessen bij ons in Leersum en omstreken te volgen? Neem dan eens contact met ons op voor een proefles voor maar € 25,- Kies je voor ons? Dan is de proefles gratis.

De meeste vragen die gesteld worden over het B rijbewijs zijn:

  • Hoe snel kan ik een rijbewijs halen?
  • Wat kost het?

Je mag beginnen met auto rijden als je 16,5 jaar oud bent en je praktijk-examen kan je dan doen als je 17 jaar bent geworden. De voorwaarde is wel dat je dan tot je 18e verjaardag begeleid auto rijdt.

Vragen over Rijles in Elst (Utr)?

Hoe snel kan ik een rijbewijs halen?
In overleg bepalen we hoe snel je de rijopleiding wilt. Gebruikelijk is 1 á 2 keer per week te lessen.

De aanvraag voor het rij-examen wordt in overleg gedaan. En heel belangrijk: het rij-examen wordt pas aangevraagd als je geslaagd bent voor het theorie-examen. De aanvraag voor het praktijk-examen duurt 5 tot 7 weken. Om je te kunnen aanmelden voor het praktijk-examen bij het CBR heb je je DigiD nodig. Meer weten?

rijles Elst, Rijles in Elst e.o.. Betaalbare kwaliteit. aanvragen examentijdstip betaling verkeersregels rijbewijs b b-rijbewijs Elst (Utr)bert de jonge afspraken kosten geslaagd theorie examen vrijwaring rijschool lessen praktijk-examen autorijles lesovereenkomst